Vânzare Carne

Carnea noastră de vită este produsă din bovine alese care pasc cea mai bună iarbă de pe pășunile românești și, în ultima fază a finisării, se hrănesc cu furaje naturale produse în fermă. Cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiția elvețiană și know-how, carnea noastră de vită este recunoscută pentru aroma, frăgezimea și calitatea sa.

Rasa Angus este una dintre puținele rase dezvoltate genetic numai pentru producția de carne de vită. Ca urmare, această carne are un grad de marmorare ridicat, o textură fermă și chiar și stratul de grăsime exterioară a carcasei, sunt semnele distinctive ale vitelor Angus care asigură consumatorului o diversitate de preparate superioare din carne de vită. Premium Angus are gust și textură excelentă, o carne de vită în care puteți avea încredere și să o savurați bucată cu bucată.

 

www.premiumangus.ro

Carnea noastră este carne de vită servită în Germania și Elveția, în restaurante de lux și măcelării gourmet unde bucătari de top, măcelari și experți culinari au nevoie de excelență în calitate, gust, frăgezime și pot fi siguri de constanță și deplin control prin trasabilitate. Carnea noastră de vită provine de la tineret Angus de 17-24 luni și se comercializează în stare proaspătă. Bovinele sunt transportate direct de la fermă la abator, de unde carcasele sunt direcționate către procesator, urmând ca ele să fie tranșate conform specificațiilor. Întregul proces de producție a cărnii de vită este pe deplin controlat de sisteme de certificare. Carnea noastră de vită reprezintă cel mai înalt standard de calitate Angus.