Acum carnea de vita „Black Angus“ şi în magazinele premium Mega ImageNow „Black Angus” beef can be found also in premium Mega Image stores

Vânzarea de carne de vită Black Angus se extinde şi în magazinele Mega Image din Bucureşti. Gastronomia premium este în căutare de carne de vită de calitate iar sortimentele Black Angus sunt alegerea perfectă pentru a face față acestor standarde. 

 

Carnea de un roșu aprins a bovinelor ANGUS impresionează prin gustul ei fin și consistent. Carnea fragedă și marmorată este foarte căutată în gastronomia de vârf și în sectorul premium. Carnea de vită premium de la Karpaten Meat ia naștere pe pășunile din Transilvania. Producția de carne din furajare naturală pe pășune este mai economică și mai utilă din punct de vedere ecologic. În comparație cu îngrășarea intensivă cu ajutorul preparatelor concentrate, la noi durează o perioadă mai lungă îngrășarea, dar aceasta dă cărnii finețea și gustul desăvârșit.

 

Ne dorim să acoperim cât mai multe magazine din ţară pentru a face faţă cererii mari de carne de vită de calitate atât din partea restaurantelor cât şi din partea clienţilor persoane fizice.

 

 

 

 Currently you can find Black Angus beef also in Mega Image stores in Bucharest. Premium cuisine is looking for quality beef and Black Angus assortments are the perfect choice to meet these standards.

The strong red-meat of Angus cattle has a fine, hearty flavor. The tender and fine-marbled beef is in demand in high gastronomy restaurants and in the premium retail sector. The premium beef from Karpaten Meat is produced on pastures in Transylvania. Production of natural pasture-fed beef is economical and environmentally worthwhile. Compared to the intensive fattening ways with concentrates, the weight gain with grazing takes longer, but it gives meat tenderness and perfect taste. 

 

We would like to cover more stores in the country to meet the high demand for quality beef from both restaurants and from private individuals.